Mogelijkheden

Salon Beautifully is gespecialiseerd in:

Mogelijkheden voor uw nagels

Nagelstyling word met de dag populairder, steeds meer vrouwen ontdekken de voordelen van kunstnagels en bezoeken nagelstudio's.

Salon Beautifully werkt het meeste met gel producten. Voordat u een behandeling kiest, geven wij U een gratis vrijblijvend advies. De behandeling stemmen wij af op uw individuele wensen en wat mogelijk is voor uw type nagel en nagelbed.

Na de eerste behandeling is het gebruikelijk dat U - afhankelijk van de groeisnelheid van uw nagels - na 2 tot 4 weken weer langs komt voor een nabehandeling. Zo heeft u altijd mooie en verzorgde nagels.

Gel lak:

De gel lak blijft veel langer mooi dan de traditionele lakken, en verstevigt meteen de natuurlijke nagel, waardoor uw nagel de kans krijgt om mooi lang te worden. Uw nagels zijn ook meteen droog, u hoeft dus niet lang te wachten omdat anders uw nagellak beschadigd! U kunt meteen weer door met uw bezigheden.

De gel lak is een sterke, transparante, elastische gel, die zeer dun aangebracht kan worden op de nagels. Hiermee heeft u bijna geen last meer van gebroken of gescheurde nagels! Ze glanzen prachtig. Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels (meer) willen dragen, maar die toch graag mooie verzorgde nagels willen.

Teennagels

U wilt graag mooie teennagels maar uw nagellak bladdert er snel af? Of heeft u gewoonweg geen tijd om iedere keer uw nagels te lakken? Dan is gel op de teennagels echt iets voor u!

U kunt kiezen uit een mooie kleur of bijvoorbeeld een French Manicure. Ook kunt u een nailart laten zetten. In overleg is er veel mogelijk, van glitters tot steentjes tot bloemetjes. Gemiddeld blijft het 6 tot 8 weken zitten en u kunt er voor kiezen om het dan ook weer na the behandelen. Het is natuurlijk helemaal hot voor in de lente of zomer met leuke teenslippers!

Wimperextentions one by one

Wij werken met topkwaliteit mink wimperextensions van het merk Blink. Wij bevestigen wimper voor wimper een verlenging van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal aan uw eigen wimperhaartjes. De extensions voelt u niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, de wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers.

Wimperextentions Everlash

Everlash wimperextensions zijn plukjes wimpers die op de eigen wimper worden geplakt. Deze techniek is sneller dan de one by one techniek. Een set Everlash wimperextensions is in ongeveer 3 kwatier gezet en blijft 2 tot 3 weken zitten.

MYscara

MYscara geeft, net als reguliere mascara’s, uw wimpers meer volume en een diep zwarte kleur. Het grote voordeel? De MYscara coating blijft eenmaal aangebracht 2 tot 3 weken mooi! Dit betekent slechts één keer in de 2-3 weken nieuwe mascara laten opbrengen in plaats van iedere dag! Iedere morgen lang voor de spiegel staan en door de dag heen controleren of uw mascara nog mooi zit is sinds nu verleden tijd.

MYscara wordt aangebracht op uw natuurlijke wimpers en is 100% waterproof! Douchen, zwemmen en zelfs een keer naar de sauna is geen enkel probleem. Deze semi-permanente wimpercoating blijft flexibel en loopt niet uit. Het MYscara product is een combinatie van verdikkingsvezels en zwarte pigment. Na 2-3 weken begint de coating langzaam te slijten, en wordt het effect minder.

Tooth fairy (tandkristal)

Een tandkristal is een swarovski steentje die je op elk gewenste tand kan plaatsen. Tooth fairy heeft voor swarovski gekozen omdat deze een mooie glans hebben en van hoge kwaliteit is gemaakt. Ook zijn de steentje goed bestemd voor het dagelijks gebruik en het tanden poetsen. Het steentje wordt vastgezet met speciale beugellijm. Deze lijm is niet schadelijk voor je gebit en bij normaal gebruik kan het steentje minimaal een maand tot een jaar blijven zitten. De steentjes zijn niet scherp en kunnen de binnenkant van je mond niet beschadigen.